Θεραπεία και Μάθηση μαζί!

Θεραπεία και Μάθηση μαζί! 0.1

No Virus No Ads
Ads by Google

Ads by Google

Βρίσκεστε σε ένα χώρο που αντιλαμβάνεται την αξία τ&eta
Θεραπεία και Μάθηση μαζί!
Version: 0.1
Size: 700K
Download Θεραπεία και Μάθηση μαζί! 0.1 (700K)

Θεραπεία και Μάθηση μαζί! Description from Publisher:

Βρίσκεστε σε ένα χώρο που αντιλαμβάνεται την αξία της συνεργασίας μεταξύ της θεραπείας και της μάθησης για να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Σε μάς έχετε τη μοναδική δυνατότητα για παράδειγμα να συνδυάσετε τη ψυχοθεραπεία ή τη λογοθεραπεία ενός μαθητή λυκείου με τα σχολικά του μαθήματα, υπηρεσία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα. Η αποτελεσματικότητά μας επισφραγίζεται απο την εντεκαετή πλέον προυπηρεσία μας στο χώρο.
'Eνας μοναδικός συνδυασμός είναι πλέον στη διαθεσή σας. Στην Ανάδραση πιστεύουμε πως η έννοια της θεραπείας αλλά και της μάθησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένες και κατά συνέπεια το βέλτιστο αποτέλεσμα έρχεται όταν μπορούν αυτά να συνδυαστούν με επιτυχία. Αυτό ακριβώς μπορείτε να ζητήσετε απο εμάς καθώς σας προσφέρουμε θεραπευτικές υπηρεσίες όπως ψυχοθεραπεία, λογοθεραπεία, ειδική αγωγή, εργοθεραπεία όπως επίσης και μαθησιακές υπηρεσίες όπως σχολικά μαθήματα δημοτικού, γυμνασίου & λυκείου, επαγγελματικό προσανατολισμό, κ.α.Να τονίσουμε φυσικά πως η επιλογή της εκάστοτε υπηρεσίας μας έχει να κάνει ξεκάθαρα με την ανάγκη σας, και βασικό μας μέλημα είναι να ωφεληθείτε με υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.


Recently changed in this version
Ψυχοθεραπεία, λογοθεραπεία, ειδική αγωγή, εργοθεραπεία και μαθήματα σχολείου για δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο σε ένα χώρο. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπάρχει ένας χώρος που συνδυάζει όλες αυτές τις υπηρεσίες με σεβασμό στις ανάγκες σας
Download Θεραπεία και Μάθηση μαζί! 0.1 (700K)

...More